Cas training & rehabilitatie

Los samen met Cas het probleemgedrag van uw hond op

Ja, ik wil een intake gesprek

Vul het formulier in en 

word teruggebeld door Cas

ANGST | AGRESSIE |  DOMINANTIE | ONZEKERHEID 

Wilt u het vreemde gedrag van uw hond oplossen, maar u weet niet hoe?

Het ontstaan van gedragsproblemen bij uw hond kan vele oorzaken hebben. Kleine onhebbelijkheden kunnen ontaarden in situaties die niet alleen heel vervelend zijn, maar in sommige gevallen zelfs gevaarlijk. Van het oorspronkelijke idee, namelijk plezier hebben met uw hond, is dan vaak geen sprake meer. Doordat u niet weet wat u moet doen om het op te lossen, ontstaan er frustraties en onbegrip die niet bijdragen aan de oplossing. 

"Mijn ultieme doel is u teruggeven waar het allemaal om begon: genieten van uw hond!"

Het goede nieuws is dat de meeste gedragsproblemen eenvoudiger op te lossen zijn dan u denkt! Met ruim 25 jaar ervaring ben ik in staat om een deskundige analyse te maken en een oplossing te bedenken die aansluit op uw specifieke situatie. Na het toepassen van de juiste methode zult u zien hoe verrassend snel er vooruitgang wordt geboekt. Immers: u 'spreekt’ nu de taal die uw hond begrijpt.


Om ervoor te zorgen dat u snel thuis raakt met de techniek oefenen we deze direct tijdens de sessies. Binnen het kader van de mogelijkheden zorg ik voor het hoogst haalbare resultaat. Mijn ultieme doel is u teruggeven waar het allemaal om begon: genieten van uw hond! Neem gerust contact op voor meer informatie. 


Met vriendelijke groet, 

Cas Snel

Cas Snel  | 06 3700 56 51   |   info@cassnelrehabilitatie.nl

Vul het formulier in en word teruggebeld voor een intakegesprek

Reviews

"Sinds een half jaar hebben wij onze eerste pup. Cas heeft voor elk probleem met je hond van klein tot groot een oplossing en zit vol met goede tips. Je merkt dat het echt z'n passie is. Super!"

"Wij hebben vandaag een sessie gehad wat betreft onze Chihuahua die nogal onvoorspelbaar kon zijn naar de kleine meid in huis. We hebben er erg veel van opgestoken en het was ook nog eens gezellig! Echt een aanrader!."

Baasje van Tommie

Baasje van Bentley